Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Hava Ulaştırma kulübü öğrencileri hava şehidi Astsubay Çavuş Taha Nergiz anısına hazırladıkları klip duygulandırdı.

Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Hava Ulaştırma Kulubü olarak, danışman hocaları Ali Uçar ve Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı Bölümü hocaları Cahit Sunay, Muhammet Fatih Demirtaş, Ahmet Lütfü Berkli ve Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı bölüm öğrencileri ile birlikte Güzelyurt köyünde bulunan Hava şehidi U/H Tekns. Asb. Çvş. Taha Nergiz’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Fil hastalığı bacağını 100 kilo yaptı, tedavisinin devamı için destek bekliyor
Fil hastalığı bacağını 100 kilo yaptı, tedavisinin devamı için destek bekliyor
İçeriği Görüntüle

Hava Ulaştırma kulübü öğrencilerinin şehidin fotoğrafları, cenaze töreni ve taziye ziyareti görüntülerinin yer aldığı klip izleyenleri hüzünlendirdi.

Öğrenciler, “Şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun” ifadesiyle klibi sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı