Eskişehirspor futbolcuları, ’10-16 Mayıs Engelliler Haftası’ nedeniyle Ufuk Nebi Özel Eğitim Anaokulu’ nu ziyaret ettiler.

Eskişehir Valiliği’nce 224 çocuk dilenmekten kurtarılıp eğitime kazandırıldı Eskişehir Valiliği’nce 224 çocuk dilenmekten kurtarılıp eğitime kazandırıldı

Futbolcuları, ziyaret ettikleri okuldu. zihinsel, fiziksel engelli öğrenciler ile karşılıklı maç yaptılar. Hazırlanan atölyelerde öğrenciler; keyifli zaman geçirerek farklılıkların bir araya geldiğinde nasıl güzel bir bütün oluşturduğuna tanıklık ettiler.

Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sertsöz ve Şube Müdürü Dr. Nurullah Seyidoğlu; Eskişehir Spor Kulübü yöneticileri de hazırlanan programa katılarak eşlik ettiler. Özkan Halaç Özel Eğitim Meslek Okulu ritim grubunun da marşları ile katkı sağladığı programda öğrenciler; birlik, beraberlik ve kapsayıcılığın anlamlı bir örneğini yaşayarak keyifli vakit geçirdiler.

Kaynak: İHA