Baba ve kızı motosiklet kazasında yaralandı
Baba ve kızı motosiklet kazasında yaralandı
İçeriği Görüntüle

Bursa'da Mustafa Bozbey döneminde Tarım A.Ş. Genel Müdürü olan Sedat Akar Nilüfer ilçesi Alaaddin Bey Mahallesi'nde elektrik akımına kapılarak yaralandı. Özel bir hastanede tedavi altında olan Akar'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Tarım Peyzaj AŞ'nin eski Genel Müdürü, Sedat Akar, Nilüfer ilçesi Alaaddinbey Mahallesi'nde arkadaşına ait hobi bahçesinde elektrik akımına kapıldı. İlk müdahale olay yerinde yapıldı, ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Tedavisi Hastanede devam eden Akar'ı Büyükşehir Belediye meclis Üyesi Mehmet Saldız ile BUSKİ Yöneticisi Alper Makam ve Kültür A.Ş. Eski Genel Müdürü Yankı İçöz ziyaret etti.

Kaynak: İHA