Mersin'de "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" düzenlendi

Gündem 19.03.2024 - 21:20, Güncelleme: 19.03.2024 - 21:46 2147+ kez okundu.
 

Mersin'de "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" düzenlendi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü kapsamında Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" düzenlendi.

Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" temalı anma programı, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Şehit Cennet Yiğit Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşti. Programa, Gazi Fatih TUNCER ve Şehit İbrahim TÜZEL'in kardeşi Kasım TÜZEL konuşmacı olarak katıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci YILMAZ ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Necmeddin DİNÇ'in yanı sıra öğretmen ve öğrenciler de programda yer aldı. Çanakkale Zaferi'nin önemine vurgu yapılan etkinlikte, kahramanlık ve vatan sevgisi üzerine önemli mesajlar verildi. Programın sonunda katılımcılar, şehitlerimizi ve gazilerimizi dualarla anarak etkinliği tamamladılar.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü kapsamında Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" düzenlendi.

Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" temalı anma programı, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Şehit Cennet Yiğit Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşti. Programa, Gazi Fatih TUNCER ve Şehit İbrahim TÜZEL'in kardeşi Kasım TÜZEL konuşmacı olarak katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci YILMAZ ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Necmeddin DİNÇ'in yanı sıra öğretmen ve öğrenciler de programda yer aldı. Çanakkale Zaferi'nin önemine vurgu yapılan etkinlikte, kahramanlık ve vatan sevgisi üzerine önemli mesajlar verildi. Programın sonunda katılımcılar, şehitlerimizi ve gazilerimizi dualarla anarak etkinliği tamamladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.