Mersin Vergi Dairesi'nden Mersin Time Gazetesine Plaket

Gündem 15.04.2024 - 16:17, Güncelleme: 15.04.2024 - 16:57 1597+ kez okundu.
 

Mersin Vergi Dairesi'nden Mersin Time Gazetesine Plaket

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, Mersin Time Gazetesine teşekkür plaketi verdi.

 Başkan Baysal, bugüne kadar objektif ve tarafsız yayıncılık ilkesinden hiçbir ödün vermeden yol alan ve vergi bilincinin oluşmasında yaptığı haberlerle katkılar sunan ayrıca kurum etkinliklerine verdiği destekler için, Mersin Time Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Aytur Gezer’e plaket takdim etti. İmtiyaz sahibi Aytur Gezer, Başkan Baysal’a görevi süresince yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, Mersin Time Gazetesine teşekkür plaketi verdi.

 Başkan Baysal, bugüne kadar objektif ve tarafsız yayıncılık ilkesinden hiçbir ödün vermeden yol alan ve vergi bilincinin oluşmasında yaptığı haberlerle katkılar sunan ayrıca kurum etkinliklerine verdiği destekler için, Mersin Time Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Aytur Gezer’e plaket takdim etti.

İmtiyaz sahibi Aytur Gezer, Başkan Baysal’a görevi süresince yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.