Bakan Tekin'den Fazilet Öğretmen'e tam destek, '' Sayılarını Artıracağız ''

Eğitim 29.04.2024 - 09:19, Güncelleme: 29.04.2024 - 10:06 1370 kez okundu.
 

Bakan Tekin'den Fazilet Öğretmen'e tam destek, '' Sayılarını Artıracağız ''

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin , Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile ilgili yaptığı açıklamada '' Fazilet Öğretmenlerin sayısını artıracağız '' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Süleyman Beledioğlu ve İsmail Yolcu'nun hazırlayıp sunduğu Genç Vizyon programına konuk oldu ve önemli açıklamalarda bulundu. Programcının , Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Özersun ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'tan öğrencilerin duyduğu büyük memnuniyete atıfta bulunarak sayıları artırılmalı temennisine verdiği cevapta, '' Sayılarını artıracağız orda hiç endişeniz olmasın. Bizim çalışma usulümüzde herhalde biraz tuhaflık var. Biz 7 / 24 çalışıyoruz. Bazı arkadaşlarımızı bu tempo yoruyor. Fazilet Öğretmen gibi bu kadar yoğun tempomuza ayak uydurabilen, çalışan arkadaşlarımızı da sizteme dahil edeceğiz dedi. Bakan Tekin, diğer bir soruya da verdiği cevapta böyle çalışkan İl Müdürlerimizin çalışmalarını projelerini tabiki de haber yapabilirsiniz , paylaşabilirsiniz dedi. Bakan Tekin'den Fazilet Durmuş'a destek açıklaması ; https://www.youtube.com/watch?v=gXOwCyLj1Tk
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin , Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile ilgili yaptığı açıklamada '' Fazilet Öğretmenlerin sayısını artıracağız '' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Süleyman Beledioğlu ve İsmail Yolcu'nun hazırlayıp sunduğu Genç Vizyon programına konuk oldu ve önemli açıklamalarda bulundu.

Programcının , Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Özersun ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'tan öğrencilerin duyduğu büyük memnuniyete atıfta bulunarak sayıları artırılmalı temennisine verdiği cevapta, '' Sayılarını artıracağız orda hiç endişeniz olmasın. Bizim çalışma usulümüzde herhalde biraz tuhaflık var. Biz 7 / 24 çalışıyoruz. Bazı arkadaşlarımızı bu tempo yoruyor. Fazilet Öğretmen gibi bu kadar yoğun tempomuza ayak uydurabilen, çalışan arkadaşlarımızı da sizteme dahil edeceğiz dedi.

Bakan Tekin, diğer bir soruya da verdiği cevapta böyle çalışkan İl Müdürlerimizin çalışmalarını projelerini tabiki de haber yapabilirsiniz , paylaşabilirsiniz dedi.

Bakan Tekin'den Fazilet Durmuş'a destek açıklaması ;

https://www.youtube.com/watch?v=gXOwCyLj1Tk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.